HomePravna pojasnila

Pravna pojasnila

Varstvo osebnih podatkov

Lastnik spletnega mesta podjetje Medarhiv d.o.o., so.p., se zavezuje, da osebnih podatkov, ki nam jih boste posredovali preko te spletnih strani ali na kakšen drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam.

Vsi vaši posredovani podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco ter v namen, zaradi katerega so nam bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Namen uporabe vaših podatkov

  • za pošiljanje odgovorov, ponudb in ostalega glede na vaše vprašanje oz. povpraševanje;
  • za namene drugega kontaktiranja (npr. telefonsko) v zvezi z našo ponudbo;
  • za pošiljanje e-poštnih sporočil v zvezi s plačilom storitev;
  • za hrambo v bazi za nedoločen čas oziroma do preklica;
  • za potrebe navedba e-poštnega naslova in vsebine komunikacije po e-pošti, kot dokaz v sodnih ali drugih uradnih postopkih.

Podatke, katere hranimo o vas:

Naziv podjetja, ime in priimek, telefonska številka, elektronski naslov, IP naslov.

Navedene podatke varno in skrbno hranimo za namene občasnega obveščanja. Svoje podatke lahko kadarkoli uredite ali zahtevate njihov izbris. Kadarkoli in brez navedbe razloga lahko tudi prekličete svoje soglasje o obveščanju, tako da svojo zahtevo pošljete na naš e-naslov: info@e-kolo-g.si

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov podjetja Medarhiv d.o.o., so.p. je dr. Miha Dvojmoč.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti, a žal kljub temu ne moremo jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh navedenih informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Avtorske pravice

Vsa besedila, fotografije in drugi dokumenti, ki so sestavni del te spletne strani, so avtorsko zaščiteni ter jih ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, brez pisnega dovoljenja podjetja Medarhiv d.o.o., so.p.

Spletni piškotki

Spletna stran trenutno uporablja samo nujne t.i. sejne spletne piškotke za namen zagotavljanja spletne funkcionalnosti in osnovne analize. Obvezni spletni piškotki ne zbirajo nobenih osebnih podatkov o uporabniku.